SUGRAÑES - Registre de marques i patents
 

Tema a tractar:

Empresa:

* Persona contacte:

Localitat:

* Telèfon:

* E-mail:

Com ens has conegut?

Comentaris:

He llegit i accepto la Política de Privadesa, em dono per informat de tot el que es disposa i consento expressament el tractament de les meves dades, així com les cessions que siguin necessàries per a satisfer la meva comanda.

  (*) Camps obligatoris
 
  

En compliment del que s´estableix a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (en endavant LOPD), SUGRAÑES, S.L. (en endavant Sugrañes) li informa que les dades de caràcter personal relatives a persones de contacte o altres que vostè ens pugui proporcionar, seran incorporades a un fitxer de la nostra responsabilitat, degudament declarat davant el RGPD, on es conservaran sota les més estrictes mesures de seguretat i confidencialitat.

La finalitat del seu tractament és la de satisfer els lícits objectius de l´entitat, gestionar satisfactòriament la prestació i comercialització dels nostres serveis i fer-li arribar ofertes o informacions que puguin ser del seu interès. Per aquest motiu, li preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que pogués produir-se respecte de les seves dades amb la finalitat de mantenir-les actualitzades.

Al lliurar voluntàriament les seves dades o les de tercers, vostè presta el seu CONSENTIMENT EXPRÉS, i admet tenir el d´aquestes terceres persones, al seu tractament per part de Sugrañes, els seus departaments, ens col·laboradors, institucions annexes i altres empreses del Grup, consentiment que serà revocable mitjançant l´exercici dels drets d´accés, rectificació, oposició i cancel·lació que Sugrañes li garanteix. Per a exercir qualsevol d´aquests drets, el titular de les dades pot adreçar els impresos oficials oportuns, junt amb una fotocòpia del seu DNI, a les nostres oficines, a: C/ Provença 304 - 08008 BARCELONA.